نارگیل تمرکز را زیاد می‌کند

فارس: تحقيقات علمي جديد نشان مي دهد که مصرف نارگيل تمرکز انسان را زياد کرده و حافظه را تقويت مي کند.
به گزارش خبرگزاري mena، تحقيقات جديد حاکي است: ميوه درخت نارگيل از بهترين گياهاني است که به تقويت توانمندي‌هاي ذهني انسان کمک مي کند.
خالد يوسف کارشناس چاقي و لاغري و عضو جمعيت چاقي آمريکا درباره فوايد نارگيل گفت: تحقيقات انجام شده توانايي بالاي نارگيل را در تقويت قدرت ذهني نظير قدرت حافظه و تمرکز و فعال سازي سلولهاي مغزي بوي‍ژه بخش کسب و پردازش اطلاعات نشان داده است.
وي افزود: نارگيل همچنين توانمندي خاص خود در تعامل و رفتار مثل ارتباط با ديگران را نشان داده است و يکي از انواع مواد غذايي مهم در مراحل مختلف رشد به ويژه سن نوجواني است.
نارگيل حاوي ويتامين‌هاي ب و ث‌ و کلسيم، آهن، فسفر، چربي، کربوهيدرات و پروتئين است و از جمله خواص ديگر آن اين است که از تشکيل گواتر ساده پيشگيري مي‌کند.
نارگيل داراي خاصيت تناسب اندام است و يبوست و هر نوع گاز ايجاد شده در معده را از بين مي‌برد واز روغن نارگيل براي درمان زخم‌ها، بريدگي‌ها، سوختگي‌ها و نيز آفتاب سوختگي‌ استفاده مي‌شود.
استفاده از روغن نارگيل بر روي پوست، براي کاهش چين و چروک‌هاي پوستي توصيه مي ‌شود و اين روغن براي تقويت مو نيز به کار مي‌رود.
خوردن آب نارگيل نيز براي رفع مشکلات کليه و مثانه موثر است.