سوپ اسفناج و خامه اسپانیایی

تهیه سوپ سرد نیاز کشورهای گرمسیر است و اسپانیا از این نظر در بین کشورهای مختلف پیشتاز است. این سوپ اسفناج در مرحله اول پخته می‌شود، سپس سرد می‌شود. در روزهای بهاری و تابستانی، سوپ سرد نیاز غذایی بدن شما را تامین کرده و در عین حال اشتهای شما را برای صرف شام زیاد می‌کند.

مواد لازم برای 4 نفر:
روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
اسفناج: 500 گرم، ساطوری
پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
لیمو ترش: یک عدد
خامه: یک پیمانه
شوید ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
خیار متوسط: 2 عدد، ساطوری
پنیر موتزارلا یا پارمزان: 4 قاشق غذاخوری، رنده شده
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:1 - روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا بلوری شود، سپس اسفناج را اضافه کرده و تفت دادن را 3 تا 4 دقیقه دیگر ادامه دهید.2 - پیاز و اسفناج را با کمک گوشتکوب برقی یا غذاساز پوره کنید، سپس دوباره آن را در تابه و روی حرارت برگردانید. 2 پیمانه آب اضافه کرده و با شعله ملایم و در بسته 20 دقیقه آن را بپزید.3 - خامه و لیموترش را اضافه کرده و سوپ را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.4 - خیار، شوید و پنیر را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.