مواد لازم:
کرفس خرد شده : 1 ليوان
گل کلم سفيد خرد شده : 2 ليوان
هويج : 3 عدد
پياز : 3 عدد
فلفل دلمه اي : 2 عدد
گوجه فرنگي درشت : 5 عدد
آب : 3 ليوان
طرز تهيه
3 ليوان آب را داخل قابلمه بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا به جوش بيايد.
گوجه فرنگي هاي پوست گرفته رنده شده و سبزيجات خرد شده را به آب در حال جوشيدن اضافه کنيد، مخلوط کنيد سپس در قابلمه را بگذاريد و حرارت را ملايم کنيد.
به مدت يک ساعت اجازه دهيد سوپ آرام بجوشد و آماده شود (در اين مدت چند بار سوپ را هم بزنيد) سپس نمک و فلفل را اندازه کنيد و 15 دقيقه ديگر بگذاريد سوپ جا بيفتد سپس در ظرف بکشيد و ميل کنيد.