بسیاری از ما از روی عادت بدون آنکه از خواص پیاز اطلاعی داشته باشیم آن را همراه غذا مصرف میکنیم در حالی که پیاز خواص درمانی زیادی از جمله تنظیم فشار و قند خون و پیشگیری از سرطان دارد.فواید پیاز
مریم مهرآزی متخصص تغذیه در گفتوگو با فارس، در مورد مزایای مصرف پیاز در غذا اظهار داشت: پیاز گیاهی است که اثرات درمانی زیادی دارد و در حال حاضر در تمام مناطق دنیا کشت میشود ولی میگویند که منشأ آن از ایران و افغانستان بوده است.
وی افزود: امروزه این گیاه تقریباً در محتویات اغلب غذاهای ایرانی به صورت سرخ شده، پخته یا خام و در کنار غذا دیده میشود ولی اغلب افراد بیشتر آن را برای خوش طعم کردن غذا یا گرفتن بوی برخی مواد غذایی مانند مرغ استفاده میکنند غافل از اینکه پیاز خواص زیادی مانند خاصیت ضد سرطان، درمان بیماریهای دستگاه و تنظیم قند خون است.
به گفته این متخصص تغذیه ترکیبات موجود در پیاز از تکثیر بیش از حد و تغییر شکل سلولها جلوگیری کرده و معمولاً مانع از بروز سرطان میشود.