رژيمي براي جوان سازي پوست

قند و شیرینی جات سبب تضعیف قدرت دفاعی پوست می شود
میرسعید تشریح کرد: تا می توانید از مصرف مواد غذایی خیلی شیرین مانند انواع شیرینی ها و قندها و... دوری کنید.
وی ادامه داد: زیاده روی در مصرف قند باعث می شود کلاژن پوست نتواند به طور کامل بازسازی شود و این امر باعث از بین رفتن خاصیت ارتجاعی و مقاومت پوست می شود.
میرسعید تأکید کرد: منظور از غذاهای شیرین، شیرینی های صنعتی است و هیچ ربطی به میوه های شیرین ندارد.

**کلم ها سلاحی هستند در مقابل چین و چروک پوست
این متخصص پوست و مو تصریح کرد: کلم قرمز، سفید، گل کلم و به طور کلی همه کلم ها سلاحی هستند در مقابل چین و چروک پوست.
وی با بیان این مطلب افزود: این مواد غذایی سرشار از ویتامین E-A-C هستند که با رادیکال های آزاد مقابله می کنند و مقابله با رادیکال آزاد یعنی مقابله با پیری پوست.
وی اظهار کرد: واقعیت این است که تمام مواد غذایی حاوی برگ سبز همین خاصیت را دارد مانند اسفناج، جعفری و... که این قبیل مواد غذایی حاوی فولات، ویتامین B9 و سیلیس هستند که اولی باعث احیای سلول های پوست شده و دومی در ساخت کلاژن که نرمی بافت های پوستی را تضمین می کند دخالت دارد.
وی خاطرنشان کرد: بهتر است این مواد غدایی را خام میل کنید و اگر ترجیح می دهید که پخته باشند بهتر است بخار پزشان کنید. 

خدمات و محصولات صنعتی

 الکتروپمپ