بيشتر افراد به محض احساس درد، از جمله سردرد و درد مفصل آسپرين يا داروي ضدالتهابي ديگري مصرف مي کنند.
در اصل آسپرين از گياهاني مانند اسفرزه و پوست درخت بيد مجنون به دست مي آمد. بعدها با پيشرفت صنعت داروسازي به طور مصنوعي ساخته شد که سود بيشتري را نصيب توليدکنندگان کرد.
ترکيب هاي طبيعي که در لابراتوار ساخته و به عنوان دارو به بازار عرضه مي شود؛ عارضه جانبي دارد. خوشبختانه موادغذايي زيادي وجود دارد که حاوي ساليسيلات يا اسيد ساليسيليک است که ماده فعال موجود در آسپرين است.
موادغذايي حاوي آسپرين طبيعي شامل سيب، آواکادو، ميوه قره قاط، کلم بروکلي، گل کلم، گيلاس، فلفل، خيار، کشمش، خرما، انجير، گريپ فروت، کيوي، شيرين بيان، اسفرزه، پاپريکا، هلو،آلوي تازه و خشک، ترب قرمز، اسفناج، توت فرنگي، زردچوبه، پوست درخت بيد مجنون و کدو است.
منبع: وبلاگ زن و خبر