براي تهيه ژله تزريقي حتما بايد از ظرف شفاف استفاده بشه که ميتونه شيشه اي يا يک بار مصرف شفاف باشه که به نظر من بهتره از يک بار مصرف شفاف استفاده کنيد تا راحت تر از قالب جدا بشه!در ابتدا ظرفتون رو با آب سرد بشوريد و ?تا??دقيقه داخل فريزر قرار بديد.بعد خارجش کنيد و کاملا چربش کنيد البته با روغن مايع!
هر بسته ژله آلوئه ورا رو با ?ليوان آب جوش مخلوط کنيد و داخل مايکروويو بذاريد يا به روش بنماري کاملا مخلوط کنيد تا ذره اضافي داخلش نباشه و بعد ?سوم ليوان آب سرد سرد بهش اضافه کنيد و بعد مخلوط کنيد و ?تا? ساعت بذاريدش داخل يخچال اگه زمان کمتر بشه ژله موقع تزريق پاره ميشه و اگه بيشتر بشه تزريق توش به خوبي انجام نميشه.
چند ظرف کوچک انتخاب کنيد و داخلش خامه بريزيد و به هر کدوم چند قطره رنگ خوراکي اضافه کنيد تا رنگي بشن.يه خورده شل ميشه که اشکالي نداره. توجه کنين که خامه زياد استفاده نميشه پس زياد رنگ نکنين که اضافه نياد.
حالا ژله رو از يخچال مياريم بيرون و با توجه به تعداد گلامون شروع ميکنيم به زدن پرچم هاي وسط گل. به اين صورت که سر سوزني سرنگو مياريم بيرون و خامه زرد ميکشيم بعد تميزش ميکنيم و سر سوزن رو ميزاريم و وارد ژله ميکنيم تا ارتفاع دلخواه و به آرومي فشارش ميديم تا خامه ها تزريق بشه و همزمان از ژله خارجش ميکنيم. توجه کنيد که براي زدن پرچم و همينطور گل به اين صورت اگه سعي کنيم سرنگ رو به دفعات از يک قسمت وارد کنيم کارمون قشنگتر ميشه. ولي بايد مراقب باشيم که ژله پاره نشه. توجه کنيد که بعد از اتمام يک دور بايد سرنگ رو براي دور بعد مايل تر وارد کنيم. نکته خيلي مهم اينه که بعد هر بار تزريق اگه خامه اضافي زد بالا حتما با دستمال تميزش کنين که پشت کار کثيف نشه.در کل براي پرچم شعاع کار شما نبايد بيشتر از يه سکه ??تومني جديد (هم اندازه سکه طلاي بهار آزادي)بشه!