نکات مهمی که برای آماده سازی ژله باید بدانیم
وقتي قراره ژله رو در ظروف تک نفره آماده و در همون ظروف هم سرو کنيم خيلي حساسيتي روي شلي و سفتي ژله نداريم،اما اگر قرار باشه ژله توي قالب آماده بشه و بعد به ظرف سرو منتقل بشه حتما بايد از يه قوام و سفتي معقولي برخوردار باشه.
اگر از پودر ژله هاي خارجي استفاده ميکنيد که مشکلي از نظر سفتيشون نداريد،چون معمولاً خوب از آب در ميان.تو مارکهاي خارجي مارک تياري مارک خوبيه.هم تنوع طعم و رنگش عاليه،هم خوب از آب در مياد.
اگر از پودر ژله هاي ايراني استفاده ميکنيد به جاي دستوري که روي جعبه ش براي آماده سازي نوشته از روش تهيه اين جانب استفاده کنيد که به اين شرحه:
يک ليوان آب(به ازاي هر بسته پودر ژله)رو بريزيد توي ظرفي و روي حرارت بزاريد تا جوش بياد.وقتي جوش اومد،يه بسته پودر ژله رو توش خالي کنيد و خوب هم بزنيد تا ذرات ژله کاملاً حل بشن.بزاريد حدود يک تا يک و نيم دقيقه روي حرارت بمونه و حتما تمام وقت همش بزنيد.بعد کمتر از يک ليوان آب سرد بهش اضافه کنيد و خوب مخلوطش کنيد و به قالبتون منتقل کنيد.