تاثیر شگفت انگیز خانواده‌ کلم‌ها در پیشگیری از سرطان

ديگر تاثير شگفت انگيز خانواده‌ کلم‌ها در پيشگيري از سرطان بر محققان پوشيده نيست.
اين خانواده از سبزيجات مانند بروکلي، گل کلم، کلم پيچ و کلم قرمز به دليل دارا بودن انواع خاصي از ريزمغذي‌هاي مفيد شامل ترکيبات سولفوري تاثير قابل ملاحظه‌اي در کاهش خطر بروز سرطان دارند.
کارشناسان تغذيه و سلامت در آمريکا تاکيد کردند ريزمغذي‌هاي موجود در انواع مختلف کلم شامل بروکلي و گل کلم تاثير قابل ملاحظه‌اي در کاهش خطر بروز سرطان دارند.
به گزارش مديکال تودي، اين سبزي‌ها به دليل دارا بودن ترکيبات سولفوري سيستم سم زدايي بدن را تقويت مي‌کنند.
به گفته متخصصان تغذيه در دانشگاه کاليفرنيا و مرکز سرطان مورس، اين سبزيجات حاوي ترکيباتي موسوم به «دي تيول تيونيزها» و «ايزو تيوسيانات‌ها» هستند که فعاليت آنزيم‌هاي سم زدا را در بدن افزايش مي‌دهند و در تخليه مواد سرطان زا از بدن نقش دارند.
بعلاوه «انيدل‌ها» نوعي ديگر از ترکيبات سولفوري موجود در کلم‌ها هستند که موجب تغيير در سوخت و ساز هورمون‌ها شده و مانع از رشد تومورهاي حساس به هورمونها مي‌شوند.