بیماران ریوی این خوراکی‌ها را نخورند

پزشکان موسسه «لاوکسير» اسپانيا به افراد مبتلا به بيماري ريوي توصيه کردند که از خوردن مواد غذايي و ميوه‌هايي مانند عدس، لوبيا سبز، فلفل، سيب، خربزه و آووکادو پرهيز کنند.

شفاآنلاين به نقل از اروپاپرس نوشت: کارشناسان اين نهاد غيرانتفاعي حامي بيماران ريوي مي‌گويند که اين غذاها موجب تورم شکم و وخيم‌شدن مشکلات تنفسي خواهد شد، به‌خصوص اگر فرد دچار بيماري مزمن انسدادي ريه باشد.
متخصصان اين موسسه همچنين مي‌گويند: آن‌گونه که ميزان ناکافي غذا براي ريه مضر است، حجم زياد غذا نيز براي ريه‌ها ضرر دارد زيرا هضم آن موجب ايجاد مشکل در اکسيژن‌رساني به ريه‌ها مي‌شود.
ديگر غذاهايي که اين موسسه توصيه مي‌کند که بيماران داراي مشکلات تنفسي از خوردن آنها پرهيز کنند شامل غذاهاي سرخ‌کرده، پرچرب، ادويه‌دار، گل کلم، ذرت، خيار، تره فرنگي، پياز، نخود فرنگي و نوشابه‌هاي گازدار است.
پزشکان موسسه در عوض، توصيه مي‌کنند که اين بيماران، برخي ميوه‌هاي ديگر را به دليل اينکه منبع اصلي آنتي اکسيدان‌هايي هستند که قدرت بدن يا خوددفاعي را در مقابل عفونت‌ها و بيماري‌ها تقويت مي‌کند، بيشتر مصرف کنند.
طبق اين گزارش اين مواد شامل گردو و انواع ميوه‌هاي خشک داراي منبع طبيعي اسيدهاي چرب غيراشباع، فيبر و پروتئين است اما به هر حال مصرف اين خوراکي‌ها نيز بايد به طور متعادل باشد.
پزشکان افزون بر اين غذاها، توصيه کرده‌اند که انواع خوراک‌هاي دريايي، جايگزين گوشت قرمز و گوشت‌هاي بريان و کباب‌شده شوند زيرا خوراک دريايي سرشار از امگا 3 است.