13 خوراکی اعجاب آور برای افزایش طول عمر

13 خوراکي اعجاب آور براي افزايش طول عمر وجود دارد که بهتر است مطالب زير را بخوانيد.
زهرا رضايي کارشناس ارشد تغذيه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: خوراکي هاي اعجاب آوري وجود دارد که با مصرف آنها باعث افزايش طول عمر مي شود که در اينجا به آن اشاره مي کنيم.

1- سير:
سير به خاطر داشتن ترکيبات آليسين خاصيت آنتي بيوتيکي دارد بوي خاص سير هم به دليل وجود همين ماده است. علاوه بر ا ين سير اثر ضد انعقاد خون جذب کننده و پايين آورنده فشار خون هم دارد.
اين ماده غذايي ارزشمند نقش مهمي در پيشگيري از سرطان هاي گوارشي- بيماري هاي قلبي و عروقي و کاهش ميزان کلسترول خون دارد.

2- پياز:
پياز نيز خاصيت آنتي بيوتيکي و البته ضد عفوني دارد پياز باکتري هاي عامل پوسيدگي دندان ها، ورم لثه را مي کشد.
پياز مانع ايجاد برخي واسطه هاي التهابي مي شود آنچه پياز انجام مي دهد اين است که يک نيروي کمکي در مقابل برخي بيماري ها مثل آسم و مشکلات ناشي از استعمال دخانيات عمل مي کند.

3- زردچوبه و فلفل سياه:
زردچوبه که حاوي آنتي اکسيدان هاي قوي ضد التهاب ها و ضد سرطان هاست اين ادويه در کنار فلفل سياه خاصيتش ده برابر مي شود.

4- سويا:
در سويا "ايزوفلان" وجود دارد که "ايزوفلان" آنتي اکسيداني قوي است که خطر ابتلا به سرطان و بيماري هاي قلبي و عروقي را کاهش مي دهد. ميزان کلسترول خون را پايين مي آورد و برخي نشانه هاي يائسگي را تسکني مي دهد و سويا به شکل سس سويا،‌شير سويا و يا ماست سويا عرضه مي شود.
دانه هاي سويا به هيچ وجه با سوياي واقعي قابل مقايسه نيستند.

5- قارچ ها:
رضايي اظهار کرد: بعضي از قارچ ها مانند قارچ ژاپني سيستم دفاعي بدن را تحريک کند که اين اثر به خاطر وجود "پلي ساکاريدهايي" در اين نوع قاچ هاست.

6- ميوه هاي قرمز:
تمشک، توت فرنگي، توت سياه، زغال اخته، انگور فرنگي سياه، توت کانادايي، انگور سياه و ميوه هايي سرشار از آنتي اکسيدان پلي فنول و فلاويند هستند.
به طور مثال تمشک 2 برابر بيشتر از گريپ فروت و حدودا 9 برابر کيوي ذخيره آنتي اکسيدان دارد به همين دليل است که ميوه هاي قرمز بيماري هاي اختلال در باسازي عصبي مانند (آلزايمر) پيشگيري مي کند و فشار خون را پايين مي آورد و از بروز بيماري هاي قلبي و عروقي نيز پيشگيري مي کند سرعت رشد تومورها را کند مي کند و عوامل سرطان زا را از بين مي برند.

7- شکلات سياه:
شکلات تلخ در مبارزه با خستگي و نيز پيشگيري از بيماري هاي قلبي و عروقي سهيم است.
مشکلات گردش خون را با افزايش حجم رگ ها، محدود کردن حمله هاي پلاکتي و سيال کردن خون برطرف مي کند.
شکلات سياه با اثر سرخوشي اش يک ضد افسردگي طبيعي است هر چه شکلات طبيعي تر باشد خوردن منظم آن بيشتر توصيه مي شود البته به شرط رعايت تعادل و ميانه روي زيرا کاکائو يک ماده کم کالري نيست.

8- ماهي:
ماهي سرشار از امگا 3 است و به خاطر فوايدش براي سيستم قلبي و عروقي مشهور شده است.
ميزان کافي امگا 3 در پيشگيري از سرطان و مشکلات خلق و خو در افراد افسرده موثر است.
به زنان باردار نيز توصيه مي شود که امگا 3 زيادي مصرف کنند زيرا امگا 3 حاوي اسيدهاي چرب ضروري براي رشد مناسب مغز جنين است.
2 يا 3 بار در هفته ماهي بخوريد البته خوردن ماهي هاي کوچکتر در اولويت است چون ماهي هاي کوچکتر حاوي جيوه کمتري است.

9- چاي سبز:
چاي سبز يک ضد سرطان بسيار عالي است و با کاهش پلاک هاي آتروم از بيماري هاي قلبي و عروقي پيشگيري مي کند چون پلاک آتروم عامل انسداد عروق هستند.

اين چاي مانند يک سم زدا براي بدن عمل مي کند و پيري را به تاخير مي اندازد.

10- غلات کامل:

غلات کامل سرشار از فيبراند و بايد در ليست غذايي ما از اولويت بالايي قرار گيرند و جايگزين غلات تصفيه شده شوند.
وي اظهار کرد: غلات تصفيه شده طي مراحل صنعتي، بخش عمده اي از خواصشان مخصوصا فوايدي را که براي گوارش و سيستم قلبي و عروقي دارند از دست مي دهند .
رضايي تاکيد کرد: نان کامل، غلات کامل صبحانه و ديگر غلات (برنج و نان) بايد هر روز مصرف شوند.

11- روغن زيتون:
رضايي عنوان کرد: ماده غذايي اصلي رژيم هاي مديترانه اي روغن زيتون است که مزيت اصلي اش ايجاد تعادل ميان ا مگا 3 و امگا 6 است.
اين روغن در پيشگيري از بيماري هاي قلبي و عروقي موثر است و توصيه مي شود اين روغن را جايگزين روغن هاي ديگر کرد.

12- بروکلي و سبزيجات ديگر:
اين کارشناس ارشد تغذيه گفت: بروکلي، گل کلم، کلم بروکسل و البته گوجه فرنگي و فلفل و بعد از آنها چغندر و کدو تنبل سبزيجان فوق العاده اي براي سلامتي هستند.
اين مواد غذايي را با يد 2 بار در روز و در وعده هاي غذايي ناهار و شام استفاده شود.

13- زنجبيل
زنجبيل حاوي آنتي اکسيدان هاي بسيار سودمند براي پيشگيري از بيماري هاي قلبي و عروقي و برخي سرطان ها و ديگر بيماري هاي مرتبط با افزايش سن است.
خواص ضد التهابي بسيار دارد خصوصا در درمان بيماري هاي روماتيسم و ورم مفاصل دارد.
در نهايت زنجبيل گوارش را تسهيل کرده و به مبارزه با تهوع و استفراغ کمک مي کند.