نکات مهمی که برای آماده سازی ژله باید بدانیم

وقتی قراره ژله رو در ظروف تک نفره آماده و در همون ظروف هم سرو کنیم خیلی حساسیتی روی شلی و سفتی ژله نداریم،اما اگر قرار باشه ژله توی قالب آماده بشه و بعد به ظرف سرو منتقل بشه حتما باید از یه قوام و سفتی معقولی برخوردار باشه.

اگر از پودر ژله های خارجی استفاده میکنید که مشکلی از نظر سفتیشون ندارید،چون معمولاً خوب از آب در میان.تو مارکهای خارجی مارک تیاری مارک خوبیه.هم تنوع طعم و رنگش عالیه،هم خوب از آب در میاد.

اگر از پودر ژله های ایرانی استفاده میکنید به جای دستوری که روی جعبه ش برای آماده سازی نوشته از روش تهیه این جانب استفاده کنید که به این شرحه:

یک لیوان آب(به ازای هر بسته پودر ژله)رو بریزید توی ظرفی و روی حرارت بزارید تا جوش بیاد.وقتی جوش اومد،یه بسته پودر ژله رو توش خالی کنید و خوب هم بزنید تا ذرات ژله کاملاً حل بشن.بزارید حدود یک تا یک و نیم دقیقه روی حرارت بمونه و حتما تمام وقت همش بزنید.بعد کمتر از یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید و خوب مخلوطش کنید و به قالبتون منتقل کنید. 

خدمات و محصولات صنعتی

 الکتروپمپ