مواد موجود در 100 گرم گل کلم

ویتامین C 54.93 میلی گرم
ویتامین K 11.17 میکروگرم
فولات 54.56 میکروگرم
فیبر 3.35 گرم
ویتامین B6 0.21 میلی گرم
تریپتوفان 0.03 گرم
امگا3 0.21 گرم
منگنز 0.17 میلی گرم
ویتامین B5 0.63 میلی گرم
پتاسیم 176.08 میلی گرم
پروتئین 2.28 گرم
فسفر 36.68 میلی گرم
ویتامین B2 0.05 میلی گرم
منگنز 11.16 میلی گرم
ویتامین B3 0.51 میلی گرم

دفع سموم توسط کبد

همانطور که می‌دانیم گیاهان (Crucifrous) حاوی گلوکز نیالات و تیوسنرات( glucosinolates and thiocyanates) می‌باشند. این مواد توانایی کبد را برای دفع مسمومیت بالا می برند.

اگر مولکولهای سمی به سرعت توسط کلیه از بین نروند، می‌توانند همه سلولها را از جمله DNA، تخریب نمایند. این تخریب می‌تواند باعث رشد غیر قابل کنترل سلولها گردد.
مصرف گل کلم همراه با زردچوبه در سلامتی مردان موثر است.
سرطان پروستات دومین عامل مرگ از سرطان در مردان آمریکا می‌باشد. هرساله 500000 مرد بر اثر سرطان پروستات می‌میرند که این آمار نسبت به هند که در رژیم غذایی خود از گیاهان خانواده براسیکا و ادویه‌جات استفاده می‌نمایند، بیشتر است.
ترکیب گل کلم و زردچوبه بسیار خوشمزه و خوش طعم می‌باشد. بهترین راه برای تهیه این غذا به این صورت است که ابتدا گل کلم را تکه، تکه می‌کنیم و برای تقریباً 5 تا 10 دقیقه آن را نگه می‌داریم. این مرحله سبب تولید فنیل ایزوتیوسینات (phenethyl isothiocyanate) می‌شود که به کاهش رشد سلولهای سرطانی کمک می کند.
این ماده زمانی که گل کلم تکه شده باشد تولید می‌شود اما با گرم کردن آن تولیدش متوقف می‌گردد. مقداری زرد چوبه به آن اضافه می‌نماییم و روی حرارت ملایم با اضافه نمودن کمی سبزیجات به مدت 5 دقیقه گرم می کنیم وسپس همراه با کمی نمک، فلفل و روغن زیتون آن را خوش طعم تر نمایید. 

خدمات و محصولات صنعتی

 الکتروپمپ