برای برش و سرو انواع ژله به نکات زیر توجه کنید

براي خارج کردن ژله از قالب و منتقل کردن به ظرف سرو(به استثناي ژله شير عسلي) کافيه قالب ژله رو چند دقيقه تو ظرفي که آب گرم توش هست نگه داريد و بعد چند تکون کوچيک به قالب بديد و ظرف سروتون رو بزاريد رو دهنه قالب و قالب رو برگردونيد توش.ممکنه لازم باشه اين کار رو دو يا سه بار انجام بديد.توصيه ميکنم يکساعت قبل از زمان پذيرايي ژله رو از قالب خارج کنيد،چون ممکنه در اثر حرارت ظرف آب گرم سطح روي ژله کمي شل بشه و لازم باشه مدتي توي يخچال بمونه تا فرم اوليه خودش رو به دست بياره.

صد البته روش استفاده از آب گرم براي زماني که از ظروف پيرکس به عنوان قالب ژله استفاده ميکنيد مناسب نيست(چون در اثر تغيير ناگهاني دما ظرف پيرکستون نابود ميشه).وقتي ميخوايد تتوي ظرف پيرکس ژله درست کنيد،قبل از اينکه مواد ژله رو تو ظرف بريزيد مقداري آب به ديواره هاي ظرف بپاشيد.وقتي هم که خواستيد ژله رو از قالب در بياريد،بزاريد چند دقيقه بيرون بمونه و بعد ظرف سرو رو بزاريد رو دهنه قالب و قالب رو در حال تکون تکون دادن برگردونيد توي ظرف.

هميشه يه ليوان آب دم دستتون باشه و کاردي رو که باهاش ژله هاتون رو برش ميزنيد مرتب خيس کنيد و از برشهاي زيبا و راحتي که به ژله هاتون ميزنيد لذت ببريد.

کف ظرف سرو ژله رو قبل از منتقل کردن ژله به اون کمي خيس کنيد تا ژله ها به راحتي از کف ظرف جدا بشن.(بايد به فکر راحتي مهموناتون هم باشيد ديگه)