برای برش و سرو انواع ژله به نکات زیر توجه کنید

برای خارج کردن ژله از قالب و منتقل کردن به ظرف سرو(به استثنای ژله شیر عسلی) کافیه قالب ژله رو چند دقیقه تو ظرفی که آب گرم توش هست نگه دارید و بعد چند تکون کوچیک به قالب بدید و ظرف سروتون رو بزارید رو دهنه قالب و قالب رو برگردونید توش.ممکنه لازم باشه این کار رو دو یا سه بار انجام بدید.توصیه میکنم یکساعت قبل از زمان پذیرایی ژله رو از قالب خارج کنید،چون ممکنه در اثر حرارت ظرف آب گرم سطح روی ژله کمی شل بشه و لازم باشه مدتی توی یخچال بمونه تا فرم اولیه خودش رو به دست بیاره.

صد البته روش استفاده از آب گرم برای زمانی که از ظروف پیرکس به عنوان قالب ژله استفاده میکنید مناسب نیست(چون در اثر تغییر ناگهانی دما ظرف پیرکستون نابود میشه).وقتی میخواید تتوی ظرف پیرکس ژله درست کنید،قبل از اینکه مواد ژله رو تو ظرف بریزید مقداری آب به دیواره های ظرف بپاشید.وقتی هم که خواستید ژله رو از قالب در بیارید،بزارید چند دقیقه بیرون بمونه و بعد ظرف سرو رو بزارید رو دهنه قالب و قالب رو در حال تکون تکون دادن برگردونید توی ظرف.

همیشه یه لیوان آب دم دستتون باشه و کاردی رو که باهاش ژله هاتون رو برش میزنید مرتب خیس کنید و از برشهای زیبا و راحتی که به ژله هاتون میزنید لذت ببرید.

کف ظرف سرو ژله رو قبل از منتقل کردن ژله به اون کمی خیس کنید تا ژله ها به راحتی از کف ظرف جدا بشن.(باید به فکر راحتی مهموناتون هم باشید دیگه) 

خدمات و محصولات صنعتی

 الکتروپمپ